Последните месеци от живота на 32-годишния мъж, който бе популярен в

...
Последните месеци от живота на 32-годишния мъж, който бе популярен в
Коментари Харесай

Малката Бирма починал в адска мъка

Последните месеци от живота на 32-годишния мъж, който бе известен в светските среди с връзките си с фолкпевиците Преслава и Алисия, са били същински призрачен сън

Новината за неочакваната гибел на Георги Станоев, прочут повече като Малката Бирма, бе обявена в обществените мрежи от негови другари и съумя да шокира мнозина. Какво тъкмо се е случило с него обаче, знаят единствено най-близките му, написа Блиц.

Последните месеци от живота на 32-годишния мъж, който бе известен в светските среди с връзките си с фолкпевиците Преслава и Алисия, са били същински призрачен сън, както излиза наяве и от разнообразни постове в мрежата. Това, което споделят с нас обаче, доста близки до фамилията на Малката Бирма, е повече от шокираща детайлност.

Станоев и имал скоротечна, доста бързо развила се деменция, както към този момент се писа из медиите. Но паралелно с тежката болест и сринат психическите поради тежкия стопански пестник, блъснал освен него, само че и цялото му семейство, Бирмата не е спирал да пуши трева.

" Деменцията при него се отключи при завръщането му в България. И се разви безусловно за месеци, той спря да приказва, да разпознава околните си, беше тотално несъответстващ. Много пушеше трева ", разкрива пред нас непосредствен до Бирмата.

Както е известно, Георги Станоев и брат му бяха обявени за търсене с алена бюлетина от Интерпол поради присъединяване в проведена незаконна група за произвеждане и експорт на незаконни цигари, чийто главатар е татко им Евлоги Станоев-Голямата Бирма.

Обвинението против фамилията е от 2018 година, а починалият към този момент Георги Станоев бе арестуван през 2019-та в Дубай, само че престоя единствено месец зад решетките, след което бе освободен против парична гаранция от 40 хиляди лв. и изчезна. Именно общуването с всевъзможни убийци и нарушители в пандиза, съгласно близки до фамилията, асъдействало съществено за отключването на душевен срив, а след това и до скоротечната деменция.

Добре знае се също, че взимането на наркотични субстанции при такова заболяване, съвсем несъмнено води до съдбовен край, защото блокира мозъчните кафези и паметта.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР